Тел: +359 898 42 40 43, office@mm-vet.com

За нас

Повече за ММ Вет

Кои сме ние

Ветеринарена клиника ВЕТ М и М предлага цялостни болнични услуги за Вашите домашни любимци. Ние възприемаме като свой ангажимент предоставянето на качествени ветеринарни грижи през целия живот на нашите пациенти.

Освен клиниката, разполагаме и с магазин, в който можете да намерите богат асортимент от аксесоари, играчки, козметика, висококачествени храни и добавки за здравословното хранене.

Какво правим

Материалната база, с която разполагаме, ни позволява осигуряването на рутинни грижи на млади и здрави домашни любимци, превенция и лечение на заболявания, пълен пакет медицински и хирургически услуги.
Ние разбираме специалната роля на Вашия любимец в семейството и посвещаваме времето и знанията си на грижите за здравето и цялостното му физическо състояние.

Нашата философия

Отнасяме се с пациента по начина, по който бихме се отнесли със своя собствен питомец. В практиката си се стремим да осъществяваме най-високо качество на медицина и хирургия. Целият ни екип се ангажира да оказва персонално внимание към проблемите и тревогите на всеки отделен собственик на домашен любимец.

 

 

Екип


Мариана Кисьова

Ветеринар, колоездач, кайтсърфист

Д-р Мариана Кисьова е завършила ветеринарна медицина през 2005г в гр.София. Професионални интереси хирургия, кардиология. Член е на Българската асоциация по ветеринарна кардиология“ БАВК“.Има домашен любимец котарак Медун. Интереси: планинско колоездене, плуване, ски и кайт сърф. Не обича: да готви :)


Емилия Михалкова

Хирург, любител на котки, кулинар

Д-р Емилия Михалкова е завършила ветеринарна медицина в Тракийски университет – гр.Стара Загора през 2006г. Основните пациенти в нейната практика са котките и кучетата. Насоките за развитие във професията са хирургия, вътрешни болести, образна диагностика и онкология. Собственик е на две котки – Маша и Шари и куче Луна.Ирина Иванова

Ветеринарен лекар

Д-р Иванова става официално част от екипа ни през 2015г. Професионалните й интереси са в областта на хирургията и анестезиологията. Стопанин на три пакостливи котки. В малкото си извоювано свободно време обича да чете, спи или кара ски.Валентин Александров

Ветеринарен техник

Д-р Александров става част от екипа ни през 2015г. Професионалните му интереси са в областта на анестезиология и вътрешни болести. В момента му предстои дипломиране като ветеринарен лекар. Горд собственик е на джак-ръсел – Венера.


Любомир Петров

Управител зоомагазин

Завършил е екология и се занимава с опазването на дивата фауна на България. Специалист по едрите хищници в България /мечки и вълци/. Собственик на котка. Интереси: планинско колоездене, ски, бодибординг, кайтсърфинг.


Росен Бошнаков

Продавач-консултант

Д-р Бошнаков, завършва ветеринарна медицина в ЛТУ през 2016г, от 2015г. е част от екипа ни като консултант в зоомагазина. Често може да го видитеи в клиниката ни, където е неотменим помощник.