Тел: +359 898 42 40 43, office@mm-vet.com

За нас

Повече за ММ Вет

Кои сме ние

Ветеринарна клиника ВЕТ М и М предлага цялостни болнични услуги за Вашите домашни любимци. Ние възприемаме като свой ангажимент предоставянето на качествени ветеринарни грижи през целия живот на нашите пациенти.

Освен клиниката, разполагаме и с магазин, в който можете да намерите богат асортимент от аксесоари, играчки, козметика, висококачествени храни и добавки за здравословното хранене.

Какво правим

Материалната база, с която разполагаме, ни позволява осигуряването на рутинни грижи за повечето видове домашни любимци, превенция и лечение на заболявания, пълен пакет медицински и хирургически услуги.
Ние разбираме специалната роля на Вашия любимец в семейството и посвещаваме времето и знанията си на грижите за здравето и цялостното му физическо състояние.

Нашата философия

Отнасяме се с пациента по начина, по който бихме се отнесли със своя собствен питомец. В практиката си се стремим да осъществяваме най-високо качество на медицина и хирургия. Целият ни екип се ангажира да обърне персонално внимание към проблемите и тревогите на всеки собственик, на домашен любимец, дошъл в нашата клиника.

 

 

Екип

Мариана Кисьова

Ветеринар, колоездач, маратонец

Д-р Мариана Кисьова е завършила ветеринарна медицина през 2005г в гр.София. Професионални интереси хирургия, кардиология. Член е на Българската асоциация по ветеринарна кардиология“ БАВК“. Има домашен любимец котарак Медун. Интереси: планинско колоездене, плуване, ски и бягане на маратонски дължини. Не обича: да готви :)

Ирина Иванова

Ветеринарен лекар

Д-р Иванова става официално част от екипа ни през 2015г. Професионалните й интереси са в областта на хирургията и анестезиологията. Стопанин на три пакостливи котки. В малкото си извоювано свободно време обича да чете, спи или кара ски.

Георгиос Каратзас

Ветеринарен техник

Д-р Каратзас е част от екипа ни от 2017г. Професионалните му интереси са в областта на анестезиология и вътрешни болести. В момента му предстои дипломиране като ветеринарен лекар.

Сава Топалов

Ветеринарен лекар

Д-р Топалов е част от екипа ни от 2017г. Професионалните му интереси са в областта на вътрешните болести, образната диагностика. Стопанин на куче. В свободното си време се занимва с гмуркане, обича да пътува.

Любомир Петров

Управител зоомагазин

Завършил е екология и се занимава с опазването на дивата фауна на България. Специалист по едрите хищници в България /мечки и вълци/. Собственик на котка. Интереси: планинско колоездене, ски, бодибординг, сноу-кайт и кайтсърфинг.

Светозара Иванова

Продавач-консултант

Светозара отскоро е част от екипа ни (2018г). В момента е последен курс ветеринарна медицина в Лесотехническия университет, София. Стопанин е на 3 диви кучета и с удоволствие ще ви консултира в нашия зоомагазин относно нуждите на вашите любимци.